"A Business in the Community (BITC) brit üzleti szervezet által meghirdetett Give&Gain Day az Egyesült királyságban a vállalati önkéntesség napja. Minden évben 2008 óta egyedülálló lehetőséget biztosít a vállalatoknak, hogy a közösségek érdekében tevékenykedjenek. 2011-ben a BITC globális szintre terjesztette ki a programot, melyhez elsők között csatlakozott a Hungarian Business Leaders Forum és az Önkéntes Központ Alapítvány.”

Magyarországon a HBLF 2011-ben, az Önkéntesség Európai Évében hirdette meg először az AdásNapot, melynek során 12 vállalat, 800 munkavállalója végzett önkéntes munkát. Az elmúlt 6 év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy egyre több vállalat gondolja és érzi úgy, hogy részesei szeretnének lenni a helyi közösségeket segítő globális kezdeményezésnek.

2016-tól a magyarországi AdásNap (Give and Gain Day) szervezését és lebonyolítását az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) végzi.

 

2018. május 14. és június 14. között immár 8. alkalommal kerül megrendezésre az AdásNap

 

Hogyan csatlakozhat a globális kezdeményezéshez?

 

1. Közös AdásNap 2018., Kamaraerdei Ifjúsági Park

Csatlakozzon a közös Adásnaphoz! Egy helyszín, egy cél, egy nap, több vállalat! Újítsuk fel együtt a Kamaraerdei Ifjúsági Parkot 2018. június 07-én ! Jelentkezési határidő: 2018. április 28. ! 

 

2. Önálló szervezésű önkéntes programok regisztrálása 

Vegyen részt vállalatával az AdásNapon! Regisztrálja a május 14. és június 14. közöttre tervezett vállalati önkéntes programját!

Valósítsa meg önállóan programját, küldjön nekünk beszámolót fotókkal!

 

3.  ÖKA által szervezett önkéntes programok

Részt venne saját vállalatával, de nincs ideje leszervezni? Kérje az ÖKA ajánlatát egyedi vállalati önkéntes program szervezésre!